Úvod Správy Ťažká výzva pred reprezentáciou

Ťažká výzva pred reprezentáciou

Bude to ťažký zápas, no pred pauzou chceme cestovať domov spokojní, vraví Karol Mészáros.

Súboj prvého s deviatym v sebe skrýva jasnú povinnosť. Slovan cestuje na východ republiky s vidinou trojbodového zisku. Na prešovskej pôde sa ale výhry nerodia tak ľahko, ako by si človek prial.

„Prešov určite nebude jednoduchým súperom. Navyše, budú potužení výhrou, ktorú získali v Trnave a o to bude ich motivácia väčšia. Náš cieľ je však trojbodový a my pre to spravíme všetko. Chceme ísť pred reprezentačnou pauzou domov spokojní,“ verí v úspech Karol Mészáros.

Boje lídrov ligovej tabuľky a mužstiev z jej dna bývajú niekedy mimoriadne nepríjemné. O poznanie ľahšie sa hrá so súperom, ktorý sa snaží o kombinačný futbal, ako proti desiatim brániacim hráčom.

„Samozrejme, sme jasným favoritom. Práve takéto zápasy však niekedy bývajú najťažšie. Mužstvá sa chcú na nás ukázať, sústredia sa najmä na obranu a ťažko sa cez ne presadzuje. Každý bod je pre súpera úspechom a chcú nám znepríjemniť našu povinnosť. My však budeme bojovať naplno,“ skonštatoval talentovaný mladík.

Práve bojom s Prešovčanmi sme začínali nový ligový ročník. Hoci sme uspeli, triumf sa nerodil ľahko. Podobný, ba ešte horší scenár si pamätáme z nášho posledného vystúpenia na ihrisku tohto súpera. Niečo teda bude treba zmeniť, aby sa situácia neopakovala.

„Ak všetci k zápasu pristúpime zodpovedne a nenecháme Prešovčanov, aby sa chytili šance, mali by sme to zvládnuť. Súpera musíme predčiť v pohyblivosti a držaní lopty. Taktiež treba ukázať nasadenie v osobných súbojoch. Rozhodujú práve tieto herné činnosti,“ myslí si rýchlonohý zakončovateľ.

S vidinou reprezentácie

Viacerí slovanisti sa už nevedia dočkať reprezentačných povinností. Pred nimi však treba pamätať na ligový boj. Aj keď je to často ťažké, treba nastúpiť s čistou hlavou.

„Na reprezentáciu sa veľmi teším, sme skvelá partia. Navyše pred nami stojí veľká výzva v podobe dvojzápasu s Holandskom. Chceme niečo urobiť pre Slovensko, zviditeľniť ho.  Spolu s Paušom a Kolčim sa na to veľmi tešíme, no najprv nás čaká Prešov, ktorý treba zdolať,“ uvedomuje si Karol Mészáros.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.