Úvod Správy Zraneniami sa nenecháva otráviť

Zraneniami sa nenecháva otráviť

Lukáš Pauschek je po menšej pauze opäť stopercentne v poriadku a pripravený bojovať o body.

Po menšom zranení je Lukáš Pauschek opäť pripravený zasiahnuť do ligových i pohárových bojov. Dokázal to aj v súboji s Banskou Bystricou, ktorý po menšej pauze odohral bez striedania.

„Nešlo o nič vážne, bol to iba menší výron. Človeku sa však vždy hrá ťažšie, keď je po dlhšej pauze. Je ale aj viac namotivovaný. Hralo sa mi dobre a aj keď som to spočiatku musel dlhšie rozdýchavať, bolo to fajn. Myslím, že môžem byť spokojný,“ skonštatoval talentovaný mladík a na margo svojho zdravotného stavu doložil: „Momentálne sa cítim stopercentne pripravený. Teším sa, že som opäť fit a verím, že mi to vydrží.“

Pauscheka zranenia v poslednej dobe neobchádzajú. Aj napriek tomu nestráca úsmev na tvári a verí, že situácia sa opäť zlepší. Hoci ho zdravie z času na čas pribrzdí, nenechal si vziať vietor z plachiet.

„Nie je nič príjemné, keď sa na vás stále lepia zranenia. Či už ide o nohu, ruku alebo rameno. Treba sa nad to povzniesť a stále myslieť pozitívne. Keď sa potom človek vylieči je už iba na ňom, aby stále makal a zlepšoval sa,“ hovorí o recepte na úspech Lukáš Pauschek.

Je si čo vziať do ďalších bojov

Na súboj v Banskej Bystrici sa dá hľadieť dvoma pohľadmi. Pri optimistickom sa odráža najmä výborná hra, na ktorú sa dalo s radosťou pozerať. Pesimistický vidí najmä dvojbodovú stratu, ktorá mrzí.

„Do každého zápasu ideme s cieľom získať tri body, a tak nás veľmi mrzí, že sme v Banskej Bystrici dva stratili. Predviedli sme naozaj peknú hru, škrieť nás môžu iba nepremenené šance a inkasovaný gól. Mohli sme dať ďalšie dva góly a bolo by rozhodnuté. Teraz je už zbytočné o tom hovoriť. Treba si z toho zápasu vziať, čo bolo dobré a toho bolo určite viac,“ povedal šikovný zadák a doložil: „S hrou môžeme byť spokojní. Predviedli sme naozaj pekné kombinácie, malo to myšlienku. Príležitostí bolo viacero, súper mal iba jednu vyloženú šancu a tú využil.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.