Úvod Správy Cesta, ktorou treba ísť

Cesta, ktorou treba ísť

Strata bodov, ktorá mrzí, no za predvedený výkon sa určite hanbiť netreba, vraví Erik Grendel.

Niekedy sa po zisku troch bodov lamentuje nad predvedeným výkonom, inokedy musia aj najväčší kritici tlieskať i po remíze. Súboj jedenásteho kola s Banskou Bystricou bol typickým príkladom druhej situácie. Aj napriek vynikajúcej hre sme zo stredného Slovenska odchádzali iba s bodom.

"Za výkon proti Dukle sa určite nemusíme hanbiť. Hoci sme nezískali tri body, aj bod z ihriska tohto súpera nie je zlý. Každý sa v stretnutí pokúšal odovzdať maximum. Raz to vyjde, inokedy nie. Taký je futbal. Počas celého zápasu sme išli za víťazstvom. Hoci sme ho nedosiahli, toto je cesta, ktorou treba ísť," vyjadril sa strelec jediného gólu Erik Grendel.

Belasí sa ujali vedenia v 59. min po peknej akcii Grendela s Milinkovičom. Talentovaný stredopoliar si bez rešpektu vhodil loptu do šestnástky a z bezprostrednej blízkosti nedal domácemu gólmanovi šancu na úspech.

"Chcel som na seba zobrať zodpovednosť. Hodil som si loptu do šestnástky a aj sa mi to podarilo. Tam je útočiaci hráč vo výhode, lebo obranca si musí dávať pozor, aby nefauloval," opísal svoj presný zásah Grendel.

Slovanisti sa však dlho radovať nemohli. Naše vedenie trvalo iba päť minút, po nich dokázal vyrovnať ukrajinský legionár v službách Banskej Bystrice Sakhniuk. Tento moment napokon rozhodol o deľbe bodov, hoci tento raz spravodlivá nebola. Mali sme navrch

"Škoda, že sme hneď po otváracom góle inkasovali. Mali sme skúsenejšie držať loptu,“ vyjadril sa Grendel a na margo inkasovania dodal: „Náš brankár zle odkopol loptu, ktorá trafila domáceho hráča. Ten dal peknú kolmicu za našu obranu a súper vyrovnal."

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.