Úvod Správy Gól do šatne mal nabudiť, no nestalo sa tak

Gól do šatne mal nabudiť, no nestalo sa tak

Vyrovnávajúci gól Žiliny bol podľa Filipa Šeba moment, ktorý sa Slovanistom v derby nepodarilo preklenúť.

V šlágri tretieho kola mal Slovan vykročené k zisku troch bodov. Žiline vsietil kanonier Filip Šebo gól do šatne a hostia sa z neho dlho spamätávali. Mohol to byť obrat k novému štartu, lepším časom. Nestalo sa, súper dokázal vyrovnať.

„Gól padol vo vhodnom čase a mohol nás viac povzbudiť do druhého polčasu. Opäť sme však inkasovali úplne zbytočne a to by sa nám stávať nemalo. Mrzia nás dva stratené body, pretože sme tak dôležitý súboj mali zvládnuť lepšie. Mohol to byť odrazový mostík k lepším výsledkom,“ smutne skonštatoval belasý strelec.

Riedko zaľudnené Pasienky videli zaujímavý zápas. Remíza mu však ubrala to, čo sa v Bratislave najviac očakávalo. Trojbodová radosť opäť neprišla.

„Vieme, že situácia v klube momentálne nie je optimálna. Bojovali sme azda nie len proti Žiline, ale proti viacerým ľuďom. Inkasovaný gól nás trošku položil a už sme nenašli zbraň, ktorá by priklonila výhru na našu stranu. Boj sa dohral tak ako sa dohral,“ vyjadril sa Šebo.

Gól do šatne je najlepšou medicínou na vydarený zápas. Vedenie 1:0 ale paradoxne Slovanistov nenakoplo, práve naopak. Situácia vyústila až do vyrovnania.

„Nepokračovali sme v tom, ako skončil prvý polčas. Aj napriek tomu sme mali niekoľko šancí, ktorými sme mohli duel rozhodnúť. Žiaľ, prišiel gól, ktorý nás psychicky položil,“ poznamenal Filip Šebo.

Po vypadnutí z Európskej ligy s Videotonom sa Slovan sústredí už iba na domáce zápolenia. Hneď v treťom kole čakala náročná skúška v podobe majstra zo Žiliny. Jeho pokorenie malo byť novým začiatkom a aspoň malou satisfakciou.

„Mrzí ma, že ľudia pokladajú náš výkon v Maďarsku za slabý. Každý, kto sa trošku rozumie futbalu videl, že sme odohrali dobrý zápas, snažili sme sa, len tomu chýbal gól. Veľmi nás to škrelo, lebo sme chceli hrať v pohárovej Európe. Otriasli sme sa a proti Žiline sme chceli zvíťaziť. Dostali sme podobný gól ako ten, ktorý nás vyradil z Európskej ligy a nevyšlo to. Je to ťažké, no vo futbale som zažil už mnoho podobných pádov. Stále treba držať spolu a určite sa to otočí. V kabíne vidieť mnoho odhodlania a všetko nasvedčuje tomu, že obrat príde. Všetci – hráči, tréneri i fanúšikovia musíme ťahať za jeden povraz a Slovan dotiahneme tam, kam patrí,“ zakončil s odhodlaním skúsený zakončovateľ.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.