Úvod Správy Proti Žiline podobne ako v poslednom súboji

Proti Žiline podobne ako v poslednom súboji

Kamil Kopúnek verí, že hra Slovana sa bude zlepšovať s každým zápasom.

Na belasých čaká v nedeľu náročný boj. Po vypadnutí z Európskej ligy sa Slovanisti musia sústrediť iba na domácu súťaž. Už v treťom kole je na nich pripravená naozaj veľká výzva. Na Pasienky pricestuje majster zo Žiliny.

„Myslím si, že ak budeme hrať podobne ako proti Maďarom, nemáme sa čoho báť. Verím, že si vypracujeme dostatok príležitostí a tento raz ich premeníme na pekné góly,“ vyjadril vieru v kolektív Kamil Kopúnek.

Proti Fehérváru sme potrebovali gól, no neprišiel. V nedeľňajšom stretnutí teda bude treba niečo zmeniť. Výhra nad ťažkým súperom a veľkým rivalom by mohla byť aspoň malou náplasťou po skorom vypadnutí z pohárovej Európy.

„Verím tomu, že sa budeme stále zlepšovať a naša sila už iba porastie. Som presvedčený, že budeme s každým odohratým zápasom silnejší. Teraz sa už budeme sústrediť iba na ligu a pohár. Verím, že tento rok získame double. Spravíme pre to všetko,“ vyslovil odhodlanie Slovana stredopoliar s reprezentačnými skúsenosťami.

Hra Bratislavčanov sa zlepšuje. Prispieva k tomu viacero faktorov, jedným z najväčších je určite i zohratosť. Príprava bola totiž dosť krátka a značná obmena kádra narobí trénerovi na začiatku sezóny vždy problémy.

„Už to má parametre, ktoré očakávame. Videli sme, že sme proti Videotonu dokázali podať dobrý výkon, no nemôžeme na tom stavať. Nie je to o jednom dobre odohratom zápase. Teraz sa treba sústrediť na ďalšie boje. Všetci musíme makať a nespoliehať sa na to, že to už pôjde samo. Musíme byť silní aj v kabíne a všetci držať spolu,“ naznačil cestu za úspechom Kamil Kopúnek.

Veľké ambície sme mali i v druhom kole, na východe republiky však prišlo veľké sklamanie. Prehra 0:1 s Košicami bol škrt cez rozpočet. Ten Slovanisti na Pasienkoch opakovať nechcú.

„Verím tomu, že sme sa už poučili. Vyvarovali sme sa niekoľkých chýb a v podobnej hre treba vytrvať. Teraz je na nás, aby sme fanúšikov presvedčili o tom, že na to máme. Musíme to ukázať všetkým divákom i neprajníkom. Dúfam, že budeme hrať pekný futbal a už budeme vyhrávať,“ zakončil Kopúnek.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.