Úvod Správy V piatok deň detí na Kuchajde

V piatok deň detí na Kuchajde

ŠK Slovan v spolupráci s metskou časťou Nové Mesto a HC Slovan privil deň deti.

Oslava sviatku detí je ideálnym priestorom, ako pokračovať v úspešnom projekte Mladý slovanista a priviesť deti k aktívnemu tráveniu voľného času a futbalu. Pri tejto príležitosti ŠK Slovan Bratislava v spolupráci s mestskou časťou Bratislava - Nové mesto a HC Slovan pripravil program v rámci osláv medzinárodného dňa detí na bratislavskej Kuchajde.

1. júna 2012 už v doobedňajších hodinách je pre školy z mestskej časti pripravený športový a súťažný deň s množstvom atrakcií, ktoré budú už od 14:00h otvorené pre širokú verejnosť.
Deti sa môžu tešiť na popoludnie plné zábavy, kultúry, atrakcií a športových súťaží. Futbalový Slovan spoločne s hokejovým pripravil pre deti rad športových aktivít, akými sú streľba na cieľ, žonglovanie, či prekážková dráha, za ktorých absolvovanie každé z prítomných detí získa malú odmenu v stánku Slovan. Okrem iného ŠK Slovan pre deti prichystal trampolínu a návštevu obľúbeného maskota Boba. V amfiteátri sa uskutoční koncert známych slovenských „superstáristov“ Dominiky Mirgovej a Michala Chrenka a tešiť sa môžete aj na tanečný súbor z ďalekej Číny.

Rovnako ŠK Slovan nezabúda ani na školy zapojené do prvého ročníka projektu Mladý slovanista, ktoré sa stretnú a spoločne oslávia sviatok detí už 31.5.2012 na tréningovom ihrisku na Pasienkoch počas turnaja Mladý slovanista cup 2012 a súťaže roztlieskávačiek.

Príďte spoločne so Slovanom osláviť deň detí a zabaviť sa do areálu prírodného kúpaliska Kuchajda už 1.6.2012 od 14:00h.

Tešíme sa na Vás.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.