Úvod Správy Na záver futbal v najlepšom svetle

Na záver futbal v najlepšom svetle

Lopta je guľatá, stať sa môže čokoľvek. Treba len byť pripravený.

Belasí sa pripravujú na svoj posledný atak v boji o titul. Stále platí, že na tabuľkový posun Slovan potrebuje zakopnutie súperov. Ak by však k nemu došlo, musí byť pripravený.

„Nič iné ako vyhrať nám nezostáva. Najprv sa musíme poriadne pripraviť na Košice, následne na Prešov,“ uvedomuje si Marko Milinkovič. „Musíme ligu naplno dohrať do konca. Zostávajú nám posledné dve kolá. Futbal je taký, že človek nikdy nevie. Lopta je okrúhla, stať sa môže všetko.“

Stredajší súboj s Košicami bude dozaista mimoriadne náročný. Potvrdzujú to oba doterajšie strety Slovana s východniarmi v aktuálnej sezóne. Z oboch však úradujúci majster vyviazol bez straty bodu.

„Košice veľmi dobre poznám. Hrajú útočný futbal. Prejavilo sa to už v prvom tohtosezónnom zápase u nás doma a následne i na ich trávniku. Čaká nás teda náročný zápas, s kvalitným a kombinačným súperom. Z našej strany je úloha jednoduchá. Musíme sa sústrediť na svoju hru a futbal, ktorý nám ide. Nehovorím, že máme hrať ako druhý polčas v Dunajskej Strede, pretože sme predviedli už omnoho lepšie výkony. Skrátka futbal v najlepšom svetle ako vieme,“ velí pred stredajším bojom bratislavský tvorca hry.

Na záver je program bratislavského klubu skutočne nabitý. Systém troch duelov v priebehu siedmich dní ale Slovanistom nie je neznámy. „Sme na to trošku aj zvyknutí. Počas nášho pôsobenia v Európskej lige sme si na to navykli, hráči sú pripravení. Čaká nás už úplný záver sezóny, nie jej začiatok. Preto by nám to nemalo robiť problémy,“ nemá obavy Marko Milinkovič.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.