Úvod Správy Vymenili si naplánované roly

Vymenili si naplánované roly

Juraj Piroska si proti Nitre pripísal svoj prvý presný zásah v drese Slovana.

Svoj premiérový strelecký zápis v drese Slovana má za sebou už i Juraj Piroska. Pridanou hodnotou bola bez pochýb jeho hodnota. Rozhodol totiž duel proti Nitre, ktorý sa skončil výsledkom 2:1.

„Som veľmi rád, že sa mi podarilo skórovať. Človeka teší každý gól, zvlášť ak je rozhodujúci v tak náročnom zápase,“ povedal s úsmevom šťastný strelec.

Piroska sa na svoj úvodný gól veľa narobiť nemusel. Po nádhernej akcií nasledovala ukážková prihrávka od Filipa Šeba, po ktorej sa bratislavský útočník ocitol pred odkrytou bránkou súpera. Nitriansky gólman nemal šancu na úspech.

„Bola to výborná prihrávka. Na lavičke sme sa s Filipom celý čas dohovárali, že mu nahrám na gól. Napokon to bolo naopak,“ pochválil svojho spoluhráča Piroska.

Z náročného súboja Slovan vyviazol s trojbodovým ziskom. Práve vďaka tomu sme stále v boji o majstrovský titul. „Vieme o čo sa hrá. Je pár kôl do konca a my musíme zaberať naplno. Hoci to bol nervózny zápas, našťastie sa nám ho podarilo doviesť do úspešného konca. Dôležité sú tri body a zaplať pánboh, že ich máme,“ vydýchol si po náročnom meraní síl zakončovateľ ŠK Slovan Bratislava.

Do úplného záveru sezóny zostávajú ešte tri stretnutia. Výhra pred nimi bude bez pochýb tým správnym motivačným faktorom. Zakopnutie už neprichádza do úvahy.

„Z hľadiska psychiky je pre nás výhra mimoriadne cenná. Verím, že nám pomôže v ďalších bojoch, z ktorých musíme domov priniesť deväť bodov. Za týždeň sa musíme dať dokopy a nabudúce opäť bodovať naplno,“ zakončil Juraj Piroska.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.