Úvod Správy Na záver prípravy hladký triumf

Na záver prípravy hladký triumf

Slovan nezaváhal ani v záverečnom prípravnom stretnutí, Senec sme zdolali 4:0.

ŠK Slovan Bratislava nezaváhal ani v poslednom prídavnom stretnutí, keď si jednoznačne poradil so Sencom 4:0. Už v úvodnom dejstve sa o výrazný náskok postarali dvakrát Šebo a Grendel, po zmene strán zvýšil rozdiel v skóre Smetana.

Belasí vstúpili do stretnutia presne podľa predstáv. Hneď v prvej minúte sa presadil Šebo, ktorý spracoval dlhú prihrávku do šestnástky súpera a s prehľadom zakončil. V 17. min sa ten istý hráč predstavil v pozícii nahrávača, keď hlavou posunul loptu Grendelovi, ktorý aj s pomocou žrde dopravil loptu do siete – 2:0. O jedenásť minút neskôr si vymenili prihrávky Halenár so Šebom a druhý menovaný sa rútil sám na súperovho brankára, no zakončil nepresne. V 38. min sa ale Šebo nemýlil a po spätnej prihrávke od Bagayoka napol seneckú sieť po tretí raz v stretnutí.

Belasý gólostroj sa nezastavil ani po zmene strán. Striedajúci Smetana využil svoju príležitosť v 53. min a na dvakrát prekonal ochrancu seneckej brány – 4:0. Nepríjemnú zvesť ale priniesla 60. min, keď z ihriska odišlo viacero hráčov, avšak jeden z nich nútene. Igor Žofčák zostal po jednom zo súbojov na trávniku a ihrisko opustil iba pomocou nosidiel. Aj v ďalšom priebehu mali domáci výrazne navrch, no svoj tlak na väčšie šance nepretavili. Súboj sa tak skončil jasným rozdielom 4:0.

ŠK Slovan Bratislava – ŠK SMF Senec 4:0 (3:0)

Góly:
1. a 38. Šebo, 17. Grendel, 53. Smetana

Zostava Slovana:  Putnocký (60.Kováč) – Bagayoko (60.Piliev), Kladrubský, Jánošík, Pauschek (46. Kolčák) – Milinkovič (60.Čermák), Kopúnek, Grendel (46. Čikoš) – Žofčák (60.Szarka), Halenár (60.Mészáros), Šebo (46.Smetana)

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.