Úvod Správy Niké liga V nedeľu na Tehelnom poli prvý s druhým

V nedeľu na Tehelnom poli prvý s druhým

Pozývame vás na zápas.

Po viac než mesiaci sa na Tehelné pole vracia ligový futbal. A to vo veľkom štýle – prvý Slovan vyzve druhú Podbrezovú. Úvodný výkop je v nedeľu o 17:30. Vstupenky si od 8 eur môžete zakúpiť online na Ticketmedia.sk.

Belasí sú lídrami tabuľky s 23 bodmi, Podbrezová na druhom mieste získala 20 bodov. Je teda viac než jasné, o čo sa v nedeľu bude hrať.

V nedeľu chceme zmazať jednu z posledných dvoch núl v ligovej tabuľke. Desať tímov už dosiahlo po minimálne jednom víťazstve, remíze i prehre, akurát Podbrezová ešte ani raz neprehrala, a Liptovský Mikuláš stále čaká na prvé víťazstvo. 

Naše mužstvo dalo v lige najviac gólov spomedzi všetkých tímov (23), Podbrezová má spoločne so Žilinou tretiu najproduktívnejšiu ofenzívu (17). Na Tehelnom poli to bude zároveň súboj dvoch najpevnejších defenzív v lige. V drese súpera sa môžeme tešiť na viacerých bývalých hráčov Slovana – obľúbeného Michala Breznaníka, no i dlhoročného stredopoliara Erika Grendela a útočníka Mareka Kuzmu. Železiari sa môžu oprieť aj o viacerých mládežníckych reprezentantov, ktorí do najvyššej súťaže priniesli oživenie – menovite obrancov Samuela Ďatka, Mikuláša Bakaľu, či výborne chytajúceho brankára Richarda Ludhu.

Slovan a Podbrezová dosiaľ v najvyššej súťaži odohrali 14 zápasov s nasledovnou bilanciou (z nášho pohľadu): 9 víťazstiev, 2 remízy a 3 prehry. Celkové skóre hovorí v pomere 26:14 v náš prospech.

Všetkých šesť vzájomných duelov, ktoré sme v rokoch 2014 – 2018 odohrali s Podbrezovou v Bratislave, sa skončilo našimi víťazstvami. Veríme, že v nedeľu s vašou podporou dosiahneme aj siedmy triumf.

Vstupenky sú v predaji od 8 eur online na Ticketmedia.sk, a v deň zápasu od 16:00 na pokladniciach štadióna Tehelné pole.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.