Úvod Správy Vstupenky Vstupenky na derby do sektora hostí v predaji

Vstupenky na derby do sektora hostí v predaji

Derby sa uskutoční v nedeľu o 17:30.

Blíži sa ďalšie pokračovanie najslávnejšieho slovenského derby, ktoré uzavrie prvú polovicu základnej časti našej najvyššej súťaže. Slovan sa v Trnave predstaví v nedeľu 18. septembra o 17:30.

Na derby budú môcť byť znovu aj fanúšikovia hostí. ŠK Slovan Bratislava má k dispozícii 700 vstupeniek do sektora hostí. Cena vstupenky bola organizátorom stanovená na 10 eur.

Predaj vstupeniek pre našich fanúšikov bude prebiehať výhradne on-line a to prostredníctvom linku: https://cityarena.maxiticket.sk/ticket/select-seats-mobile/id/12601/eventHash/348216. Po zakúpení vstupenky obdrží fanúšik elektronickú vstupenku na e-mail, ktorý zadal pri nákupe vstupenky.

Online predaj vstupeniek do sektoru hostí bude z rozhodnutia organizátora ukončený v nedeľu 18.09. o 12:00 hod. Po tomto čase už nebude žiadny predaj vstupeniek pre našich fanúšikov umožnený.

Zároveň informujeme fanúšikov, ktorí pricestujú do Trnavy automobilom, že môžu využiť platené a strážené parkovisko pri budove bývalých Parných kúpeľov na Kollárovej ulici, iba niekoľko desiatok metrov od sektoru hostí.

Zápas FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava je označený ako rizikový a tohto dôvodu je organizátor povinný si vyžiadať osobné údaje účastníka podujatia a zabezpečiť, aby na vstupenke bolo uvedené jeho meno a priezvisko. Z tohto dôvodu je nutné pri nákupe vstupenky uviesť povinné údaje. Organizátor upozorňuje, že pri vstupe na štadión bude kontrolovať uvedené meno a priezvisko na vstupenke s totožnosťou fanúšika.

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Z Celje si vezieme remízu i vyše 17-tisíceurovú pokutu.
Pozývame vás na odvetu s Celje.
Belasá juniorka v sobotu odštartuje novú sezónu.

Neprehliadnite

Začína sa Niké liga 2024/2025!
Pozrite si najdôležitejšie momenty úvodného zápasu 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov.
Pozrite si vyjadrenia trénera Weissa po zápase v Celje.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.