Úvod Správy Fanúšikovia Nové dresy na sezónu 2022/2023

Nové dresy na sezónu 2022/2023

Nové dresy v duchu tradície, dynamiky a štýlu.

Dlhoočakávané nové dresy na sezónu 2022/2023 sú tu! ŠK Slovan Bratislava vstupuje do úvodu novej sezóny nielen s novými dresmi, ale aj s partnerskou spoluprácou s najväčším európskym futbalovým obchodom 11TEAMSPORTS, ktorý pre náš klub zabezpečí minimálne v priebehu dvoch rokov oblečenie, športovú výstroj a vybavenie celosvetovej značky adidas.

Na sezónu 2022/2023 predstavujeme tri špeciálne sady dresov s novým špeciálnym fontom hráčskych čísiel a mien. V každej sade dresov si fanúšik môže nájsť to svoje. V prvej sade tradičnú belasú farbu v kombinácii s bielou, v druhej dynamickú tmavomodrú farbu v kombinácii s bielymi rukávmi a chrbtom, alebo štýlovú kombináciu ružovej farby a kráľovskej modrej.

„Sme veľmi radi, že sa nám podarilo opätovne nadviazať spoluprácu so značkou 11TEAMSPORTS a náš klub tak bude kvalitne zabezpečený vynikajúcou športovou značkou adidas. Nové dresy budú mať ostrú premiéru už zajtra v zápase proti Olymipakosu. Veríme, že sa budú fanúšikom páčiť a nájdu si to svoje v každej z troch nových sád dresov. A samozrejme si prajeme, aby boli nové dresy úspešné,predstavil nové dresy marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Novú spoluprácu považujeme za ďalší významný krok a posilnenie našej pozície na slovenskom trhu. ŠK Slovan Bratislava je historicky najúspešnejším slovenským klubom a som veľmi rád, že doplnil naše portfólio," doplňuje Jan Nohel, PRO-clubs lead. „Slovan Bratislava má vynikajúcich fanúšikov, nádherný štadión a veľmi sa tešíme na aktiváciu spolu s nimi, ktorá perfektne doplní zápasový program a poskytne pestrý a zaujímavý obsah na štadióne aj mimo neho," doplnil za sponzoring Jakub Špetlík.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Čo ešte prinieslo 172. derby?
Vstupenky budú v predaji výhradne online.
Informácia k zdravotnému stavu Kuca.

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.