Úvod Správy Šebo a Guédé s trofejami z ankety „OneClick Hviezda Corgoň ligy 2011“

Šebo a Guédé s trofejami z ankety „OneClick Hviezda Corgoň ligy 2011“

Slovanisti dekorovaní za trofeje z minulej sezóny.

Futbalisti Slovana Bratislava Filip Šebo a Karim Guédé si vo štvrtok prevzali ocenenia za minuloročnú sezónu získané v ankete čitateľov internetového portálu profutbal.sk „OneClick Hviezda Corgoň ligy 2011.

Kým Šebo triumfoval v dvoch kategóriách (Hráč roka, Útočník roka), Guédého zvolili fanúšikovia za najlepšieho legionára. K trofejam sa pre nahustený program spôsobený účasťou v Európskej lige a na reprezentačných výberoch dostali až vo štvrtok.

„Hreje to pri srdci. Tieto trofeje sú zadosťučinením a ich zisk ma veľmi teší. Presvedčiť fanúšikov, ale aj trénerov a odborníkov, je niečo, čo sa nestáva každý deň. Celá minulá sezóna ostane navždy v mojej hlave aj srdci. Bola fantastická, viac som dosiahnuť nemohol. Sám sebe som dokázal, že keď sa chce, tak môžete za pomoci spoluhráčov dosiahnuť maximum. Chcel by som všetkým poďakovať za hlasy, no najmä mojím spoluhráčom, ktorým tieto trofeje patria rovnako ako mne,“ skonštatoval najlepší hráč z minulej sezóny Šebo.

Radosť mal pochopiteľne aj Karim Guédé. „Samozrejme, mám obrovskú radosť. Som veľmi spokojný, že sa mi to podarilo. Je to dôkaz mojej tvrdej práce. Už nie som legionár, som Slovák,“ uviedol rodák z Hamburgu s togskými koreňmi a pokračoval: „Najväčšiu radosť však mám z toho, že sme boli minulý rok úspešní ako tím. Všetci sme hrali dobre a celé mužstvo ukázalo svoju kvalitu. Keď však dostanem trofej patriacu len mne, mám taktiež radosť. Dôležité ale je, aby víťazil tím. Najviac som sa tešil, keď sme získali double.“

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Slovan predĺžil kontrakt s Lukášom Pauschekom.
Marko Tolič sa stáva hráčom Slovana Bratislava.
ŠK Slovan predĺžil kontrakt s Kenanom Bajričom.

Neprehliadnite

Permanentky na novú sezónu 2024/25.
Majstrovské tričká si môžete zakúpiť na sobotňajšom zápase s Ružomberkom.
Pozývame vás na majstrovské oslavy.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.