Úvod Správy Reprezentácia Belasí so šancou zasiahnuť do kvalifikácie ME 2020

Belasí so šancou zasiahnuť do kvalifikácie ME 2020

Traja hráči ŠK Slovan budú v akcii počas marcového asociačného termínu.

Sezónu 2018/19 v marci naposledy preruší reprezentačná prestávka. V marcovom asociačnom termíne sú na programe úvodné zápasy kvalifikácie ME 2020. Podľa doteraz zverejnených nominácií budú v akcii traja hráči z prvého tímu ŠK Slovan.

Stabilnou súčasťou reprezentácie je Vasil Božikov, ktorý pravidelne nastupuje v strede obrany bulharského národného tímu. Náš kapitán nechýba ani v nominácii Bulharska na kvalifikačné zápasy s Čiernou Horou (22. marca o 18:00) a v Kosove (25. marca o 20:45).

Parádnou formou si už stabilné postavenie v slovinskej reprezentácii vybudoval Andraž Šporar. Najlepší kanonier našej najvyššej súťaže, ktorý v tejto sezóne strelil celkom 24 gólov, je jedným z troch útočníkov v nominácii Slovinska na úvod kvalifikácie ME 2020. Slovinci sa predstavia v Izraeli (21. marca o 20:45) a následne privítajú Macedónsko (24. marca o 20:45).

Miesto v maďarskej reprezentácii si postupne vybojoval aj Dávid Holman. Náš ofenzívny stredopoliar je súčasťou najnovšej nominácie reprezentačného trénera Marca Rossiho. Maďari sa najprv 21. marca o 20:45 v atraktívnom zápase predstavia na Slovensku a 24. marca o 18:00 privítajú Chorvátsko. 

Doplníme, že brankár Dominik Greif je medzi náhradníkmi v nominácii Slovenska na kvalifikačné duely s Maďarskom a Walesom. 

Informácie o reprezentantoch z kabíny Slovana Bratislava budeme aktualizovať po zverejnení nominácii mládežníckych výberov Slovenska.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Gratulujeme našim hráčom!
Ako hrali naši mladíci?
Na Tehelnom poli si budete môcť aj naďalej vychutnať pivo Staropramen.

Neprehliadnite

Poznáme program belasých až do siedmeho nadstavbového kola.
Na Tehelnom poli si budete môcť aj naďalej vychutnať pivo Staropramen.
Premiérové ocenenia pre najlepších hráčov a hráčky mesiaca na Akadémii.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.