Úvod Správy Exkluzívny kalendár ŠK Slovan na rok 2013

Exkluzívny kalendár ŠK Slovan na rok 2013

Poteš svojich blízkych na Vianoce z fanshopu ŠK Slovan a získaj exkluzívny kalendár na rok 2013.

ŠK Slovan Bratislava pripravil pre fanúšikov Slovana vianočnú akciu nášho fanshopu. Fanúšik, ktorý si od 21.novembra až do 19.decembra objedná tovar z klubového fanshopu vo výške 50 Eur a viac, získa exkluzívny nástenný kalendár ŠK Slovan na rok 2013 zdarma.

Kalendár je výnimočný tým, že obsahuje krásnych 12 fotografií, ktoré zachytávajú najúspešnejšie obdobia počas celej histórie nášho klubu. V kalendári nájdete okrem vyznačených víkendov a štátnych sviatkov aj významné udalosti, ktoré sú úzko späté s našim klubom. Ak ste doteraz nevedeli, kedy oslavuje narodeniny Alexander Vencel st., bratia Čapkovičovci, Ján Švehlík, či Lacko Pecko, práve v kalendári sú tieto dni vyznačené a popísané.

Neváhajte a objednajte si už teraz tovar z nášho fanshopu nad 50 Eur a získajte krásny kalendár, pretože iba prvých 100 zákazníkov môže získať tento exkluzívny kalendár. Tento kalendár je exkluzívny a teda nie je možné si ho možné zakúpiť samostatne.

Tu Vám ponúkame vám možnosť náhľadu na kalendár.

Kalendár je vydaný vo formáte A3 na krásnom lesklom papieri. Jeho vydanie bolo určené na podporu predaja publikácie 90 belasých rokov. Produkciu kalendára zabezpečil oficiálny dodávateľ ŠK Slovan spoločnosť Fotolab. Podobný fotokalendár, ale s vašimi vlastnými fotkami si viete objednať aj vy - a to jednoducho a pohodlne priamo na stránke Fotolabu.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Pozývame vás na sobotňajšiu oslavu 105. narodenín klubu.
Novinky z programu Belasé srdce.
Ako hrali naši mládežnícke výbery?

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.