Úvod Správy Posledný domáci zápas v roku 2012

Posledný domáci zápas v roku 2012

V sobotu nastúpia belasí proti AS Trenčínu v poslednom domácom zápase tohto roku.

V sobotu, 24.11.2012 o 17:30 odohráme posledný tohtoročný domáci zápas so súperom, ktorý minulý týždeň v domácom zápase rozdrvil Spartak Trnava 6:0 a mohol aj viac. AS Trenčín je ambiciózny klub, hrajúci útočný futbal, takže môžeme očakávať zápas dobrej úrovne. Nám ide o udržanie si prvého miesta a Trenčín nám to určite neuľahčí. Lepšia pozvánka na dobrý futbal snáď ani nemôže byť.
 
Dobrý futbal podporí ŠK Slovan aj svojim projektom Mladý slovanista, ktorý rozprúdi krv v novembrovom počasí všetkým malým aj veľkým a to nielen v detskom sektore.
„Táto aktivita je v rámci projektu úplne nová, na zápase s AS Trenčín chceme v detskom sektore dosiahnuť aspoň tisíc detských návštevníkov, čo by bol neoficiálny rekord v počte detských divákov na ligovom zápase na Slovensku. Na 10 bratislavských školách sme zorganizovali súťaž Belasý deň, kde si žiaci vyzdobovali triedy, školu a mali prísť oblečení v belasých farbách. Za odmenu získajú ceny od partnera projektu. Musím priznať, že ma nesmierna snaha detí a ich pedagógov veľmi prekvapila, školy túto aktivitu vzali veľmi vážne a tak dúfam, že detský megasektor bude praskať vo švíkoch a my budeme môcť povedať, že sa nám podarilo spopularizovať klub, futbal samotný a že máme potenciál túto úroveň zvyšovať“ povedal projektový manažér ŠK Slovan Stanislav Kramarič.

ŠK Slovan Bratislava však pevne verí, že nielen žiaci 10 bratislavských základných škôl, ale aj rodičia a deti, ktorým bije v hrudi belasé srdce prídu podporiť túto myšlienku a spoločne vytvoria náš rekord, ktorým by sa latka kvality a úrovne práce s fanúšikmi na Slovane opäť posunula vyššie. 
„Budeme veľmi radi, pokiaľ všetci fanúšikovia belasých, ktorí už majú skúsenosť s projektom Mladý slovanista prišli so svojimi ratolesťami na zápas s Trenčínom a pomohli nám dosiahnuť magické číslo 1000 v detskom sektore. Týmto všetkých srdečne pozývam a dúfam, že zažijeme víťazstvo belasých farieb a fantastickú atmosféru“ povedal PR riaditeľ ŠK Slovan Tomáš Straka.

Pozvánka na tento zápas patrí samozrejme aj fanúšikom, ktorí ešte starosti-radosti s deťmi nezažívajú. Veríme, že si fanúšik na tento dôležitý zápas cestu nájde, príde podporiť svoj klub a pomôže vytvoriť atmosféru hodnú mena Slovan.

Ďalšie informácie o aktivitách projektu Mladý slovanista nájdete tu.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Novinky z programu Belasé srdce.
Ako hrali naši mládežnícke výbery?
Vstupenky na záverečné dva domáce zápasy sezóny.

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.