Úvod Správy Zápas so Senicou už v piatok o 17:30

Zápas so Senicou už v piatok o 17:30

V najbližších troch zápasoch nás čakajú súboje s mužstvami zo špičky tabuľky.

Naše mužstvo nastúpi už v piatok 30.marca o 17:30 (TV prenos) doma proti FK Senica. Proti mužstvu, ktoré nás vyradilo zo Slovnaft cupu a ktoré sa momentálne nachádza na 4.mieste ligovej tabuľky. Slovan totiž v najbližších dňoch čaká mimoriadne ťažká a pre ďalší vývoj v boji o titul dôležitá séria.

V najbližších troch zápasoch nastúpi Slovan proti mužstvám, ktoré sa nachádzajú na popredných miestach Corgoň ligy. Okrem piatkového súboja so Senicou čaká našich hráčov už v utorok 3.apríla zápas v Žiline proti aktuálnemu lídrovi tabuľky a následne v nedeľu 8.apríla o 19:00 domáci derby zápas proti Spartaku Trnava, ktorý stále stíha vedúcu dvojicu.

Týmto si dovoľujeme pozvať všetkých fanúšikov Slovana na zápas ŠK Slovan – FK Senica v ktorom pôjde o veľa. V uplynulých štyroch ligových zápasoch získali naši hráči 10 bodov a na vedúcu Žilinu strácajú naďalej iba jeden bod. Aj napriek užšiemu kádru nášho mužstva, ktorý je zapríčinený početnými zraneniami, sme presvedčení o tom, že naši hráči podajú výkon, ktorý bude fanúšikov baviť a zároveň, ktorý prinesie dôležité víťazstvo. Príďte povzbudiť Slovan v boji o titul, pretože Slovan ste aj vy!

Zároveň informujeme všetkých fanúšikov, že v piatok bude opäť otvorená Funzóna a rodinný sektor a to už od 15:30. Viac informácii o pripravovaných aktivitách vo Funzóne sa dozviete tu. Opätovne pripomíname zmenu organizácie pri vstupe na štadión zo strany Kauflandu.

Slovan do toho!

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasých reprezentuje stredný obranca Robert Tománek.
Aktuálna informácia o končiacich zmluvách hráčov.
V sobotu oslávime 105. narodeniny ŠK Slovan Bratislava! Naším súperom bude Žilina. Ktorý gól proti MŠK, na novom Tehelnom poli, bol doposiaľ najkrajší? Napíšte do komentára.

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.