Úvod Správy Vstupenky Vstupenky do Dunajskej Stredy v online predaji - do soboty 18:00

Vstupenky do Dunajskej Stredy v online predaji - do soboty 18:00

Vstupenky budú v predaji výhradne online.

Informujeme našich fanúšikov o možnosti zakúpenia vstupeniek na šláger 7. kola Niké ligy, DAC Dunajská Streda – ŠK Slovan Bratislava. Zápas sa uskutoční v nedeľu, 17.09.2023 o 17:30 hod. v MOL aréne v Dunajskej Strede.

Belasých už v nedeľu čaká po reprezentačnej pauze dôležitý zápas v Niké ligy, v ktorom si zmerajú sily s minuloročným vicemajstrom. 

Veríme, že naše mužstvo bude mať v MOL Aréne aj mohutnú podporu zo strany slovanistiek a slovanistov v sektore hostí.

Vstupenky do nášho sektora sú v predaji na nasledovnom linku -> https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/dac-1904-sk-slovan-bratislava-sektor-hosti-2023-09-17/

Po kliknutí na link zrolujte pod mapku a kliknite na riadok ´D1 sektor´, v ktorom si vyberiete miesto a počet kusov.

Cena vstupenky bola organizátorom stanovená na 12 eur, platba je možná len online cez platobnú bránu. Po úhrade vám príde vstupenka do e-mailu. V prípade, ak by neprišla, kontaktujte prosím priamo predpredaj.sk.

Vstupenky budú v online predaji dostupné do soboty 16. septembra do 18:00 hod. Po tomto termíne už nebude možné kúpiť si vstupenku do sektora hostí, rovnako nebude možné osobné zakúpenie si vstupenky v deň zápasu.

Keďže je zápas vyhlásený ako rizikový, je zo zákona potrebné pri kúpe jednotlivej vstupenky vyplniť nasledovné údaje: meno a priezvisko, trvalé bydlisko a dátum narodenia. Ďalej upozorňujeme našich fanúšikov, aby mali so sebou platný preukaz totožnosti, kvôli jej overovaniu pri vstupe do sektoru hostí, s údajmi uvedenými na vstupenke.

Vstupy na štadióne budú otvorené 1,5 hod. pred začiatkom zápasu, čiže od 16:00 hod.

Vstupenky pre fanúšikov ŠK Slovan Bratislava sú platné len do vyhradeného sektora, pričom vstup bude možný zo Športovej ulice zo strany starej Športovej haly od ul. I. Gyurcsóa. Sektor hostí má kapacitu 621 miest na sedenie.

Tento priestor bude vyhradený len pre fanúšikov ŠK Slovan Bratislava a parkovanie bude zabezpečené na parkovisku pri starej športovej hale na ul. I. Gyurcsóa a bude pod kontrolou PZ SR. Vyhradený sektor „D1“ je oddelený od sektorov vyčlenených pre divákov domáceho mužstva. V tomto priestore diváci budú mať v dispozícii bufet s občerstvením a jedlom, ako aj toalety.

Pred i počas zápasu je zákaz predaja alkoholických nápojov s výnimkou piva s obsahom alkoholu do 4,1% (desiatka pivo).

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Belasých reprezentuje stredný obranca Robert Tománek.
Aktuálna informácia o končiacich zmluvách hráčov.
V sobotu oslávime 105. narodeniny ŠK Slovan Bratislava! Naším súperom bude Žilina. Ktorý gól proti MŠK, na novom Tehelnom poli, bol doposiaľ najkrajší? Napíšte do komentára.

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.