Úvod Správy Charitatívne projekty Ako bilo Belasé srdce v roku 2022?

Ako bilo Belasé srdce v roku 2022?

Návrat k aktivitám Belasého srdca v končiacom sa roku 2022.

„OZ Belasé srdce by malo vytvoriť pomyselnú strechu pre všetky naše charitatívne projekty a projekty spoločenskej zodpovednosti. V minulosti sme sa v nich veľmi aktívne angažovali a radi by sme v tom pokračovali naďalej," uviedol ešte v marci 2022 na tlačovej konferencii k oficiálnemu spusteniu programu predseda Belasého srdca Ivan Kmotrík mladší.

Činnosť občianskeho združenia je rôznorodá a zahŕňa 6 oblastí. Od detí, mládeže a športu, cez oblasť zdravotníctva, sociálnej pomoci, pomoci zdravotne postihnutým, ochrany zdravia pred závislosťami a ochrany životného prostredia. Pre subjekty spolupráce v týchto oblastiach sme ako pomoc rozdelili 9-tisíc eur z dražby dresov.

Pre týmto letom sme umožnili 3 základným školám - ZŠ SNP zo Šurian, Bulharskej základnej školy v Bratislave a ZŠ Bieloruská, návštevu na predstaveniach SND, keď sme pre žiakov a pedagógov zabezpečili 300 vstupeniek.

Občianske združenie Belasé srdce bolo partnerom podujatia INTEGRÁCIA svieti pre všetky deti rovnako a spolu s našimi dievčatami zo ženského A-tímu belasých sa zúčastnili najväčšej športovej charitatívnej futbalovej exhibície Legendy Slovenska vs. Osobnosti Integrácie. Sofia Jalakšová a Aneta Surová boli hnacím motorom mužstva Legendy Slovenska a svojou hrou prispeli k ich víťazstvu 2 : 1. Nosnou myšlienkou podujatia bol Pamätný deň rešpektu a eliminácie nenávistných prejavov na deťoch. Osobnosti z oblasti kultúry, športu, vedy či spoločenského života nielen zo Slovenska ale aj s mienkotvornými osobnosťami svetového formátu, vyjadrili posolstvá zamerané na eliminovanie nenávistných prejavov, odsúdenie šikany, násilia na deťoch a ďalších negatívnych javov v spoločnosti.

Počas roka 2022 sme venovali voľné vstupenky na zápasy Fortuna ligy ako aj európskych pohárov pre základné školy a futbalové kluby a návšteva D-tribúny sa stala pre našich mladých slovanistov viac ako atraktívnou. A aký bol počet detí na tribúnach Tehelného poľa v roku 2022? Nuž, bolo to viac ako 19-tisíc! Veľmi pekne ďakujeme za podporu všetkým, ktorí nás počas roka podporili svojou návštevou a hlasivkami, či choreografiou na D-tribúne.

Veríme, že aj v ďalšom období budeme spoločne v rámci projektu Belasé srdce upevňovať naše vzťahy a rozvíjať našu spoluprácu.

 

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
ŠK Slovan má k dispozícii tisíc vstupeniek.
V sobotu sme ocenili najlepšie hráčky a hráčov z Akadémie za mesiac marec.
Čo ešte priniesol titulový zápas s DAC?

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.