Úvod Správy Niké liga Vo štvrtok posledný domáci zápas v roku 2022

Vo štvrtok posledný domáci zápas v roku 2022

Belasí vo štvrtok o 18:30 vyzvú FC ViOn Zlaté Moravce.

Pozitívnymi emóciami nabitá jesenná časť sezóny 2022/23 sa končí. Belasí v poslednom zápase v roku 2022 vyzvú vo štvrtok o 18:30 na Tehelnom poli v dohrávke FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble. Pozývame vás na štadión, aby ste mohli poslednýkrát v tomto roku vidieť v akcii belasých a rozlúčiť sa s nimi pred zimnou pauzou a Vianocami.

Vstupenky na zápas s ViOnom sú v predaji od 8 eur online na https://ticketmedia.sk/performance/1021/SK-SLOVAN-BRATISLAVA-vs-FC-VION-ZLATE-MORAVCE

Vo štvrtok si dohráme zápas 10. kola, ktoré bolo naplánované ešte na prvú polovicu septembra. Môžete sa tešiť na súboj dvoch tímov hrajúcich v dobrej forme. Naše mužstvo v závere jesene dvomi víťazstvami nad Pjunikom a Žalgirisom spečatilo postup do osemfinále Európskej konferenčnej ligy, a zároveň v ostatnom ligovom zápase zdolalo v dôležitom meraní síl Ružomberok 2:0.

Zlaté Moravce sa dlho pohybovali na posledných dvoch miestach, no vďaka výbornej výsledkovej sérii poskočili na desiate miesto mimo zostupovej, resp. barážovej priečky. Navyše, stále ešte živia šancu na hornú šestku. V lige ťahajú šnúru piatich zápasov bez prehry, počas ktorej napríklad vysoko zvíťazili nad Žilinou (4:0) či remizovali s Dunajskou Stredou.

Čaká nás bodka za nabitou jeseňou i celým rokom 2022. Počas decembra a januára si od futbalu oddýchneme, preto veríme, že si vo štvrtok nájdete cestu na štadión a rozlúčite sa s hráčmi pred zimnou pauzou. Snáď budeme všetci súhlasiť s tvrdením, že belasí si to za krásnu jeseň zaslúžia...

Vidíme sa vo štvrtok o 18:30 na Tehelnom poli, slovanisti a slovanistky.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
ŠK Slovan má k dispozícii tisíc vstupeniek.
V sobotu sme ocenili najlepšie hráčky a hráčov z Akadémie za mesiac marec.
Čo ešte priniesol titulový zápas s DAC?

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.