Prprava A 2011/12
Piatok, 3. februr 2012 16.00
K Slovan Bratislava 3:0 (2:0) anghaj enhua

ania sa hne od vodu prezentovali ako vemi behav mustvo a ich aktvne napdanie spojen so silnm protivetrom spsobovali hrom Slovana problmy. O prv strelu nho tmu sa postaral v 11. min Kladrubsk, po ofkovom centri vak bez prpravy nemieril medzi rde. Potom sa hralo dlho bez anc. Plynulej hre brnil aj prli zkostliv rozhodca, ktor takmer kad kontakt sperov posdil ako faul. anghaj mal niekoko tandardnch situci z nebezpenej vzdialenosti, ale ni z nich nevyail. V 32. min dal prvkrt o sebe vedie Anelka, ktor prenikol s loptou a na hranicu estnstky, no vystrelil vemi nepresne. O dve minty si belas ponali ovea lepie. Halenr vysunul Pauscheka, jeho center Smetana ete predil na ermka, ktor strelou pod brvno otvoril skre stretnutia. nsky klub mohol oskoro vyrovna. Anelka sa ocitol zoi-voi Putnockmu, ktor mu sce zabrnil vystreli, ale nie u posun loptu na plne vonho spoluhra. Jeho pokus zastavil na brnkovej iare Dosoudil. V 39. min po najkrajej akcii zpasu u viedol Slovan 2:0. Kopnek krnou prihrvkou naiel printujceho Bagayoka, ten si narazil loptu s Kladrubskm a na pke ponkol tutovku zakonujcemu Smetanovi.

Po zmene strn sa do anc dostval iba slovensk tm. Halenr v dobrej pozcii naplil loptu iba do obrancu. V 60. min rovnako pochodil Smetana, priom sa zdalo, e brniaci hr zasiahol loptu rukou. Hralo sa vak alej a zblzka mohol skrova Pauschek, na brnkovej iare vak dobre zasiahol glman anghaja. O p mint zakonoval po centri z priameho kopu nepresne Dosoudil. Rozdiel v skre sa nepodarilo zvi ani Kladrubskmu, ani Meszrosovi, ktor vyplil tesne nad po tom, ako vemi dobre odobral lopt u nskemu stoprovi Grendel. Brankr anghaja sa rozhodne nemohol saova na nedostatok prce. Svoj tm podral aj po prieniku Pauscheka, ktormu sa v poslednej chvli hodil pod nohy. Snahu belasch napokon korunoval tretm glom v 79. min Meszros. Zverenci Jeana Tiganu ete mohli v zvere zni, ale strela nskeho tonka z uhla letela pribline tri metre veda Putnockho brny.

Gly: 34. ermk, 39. Smetana, 79. Meszros

Domci: Putnock Bagayoko, Jnok, Dosoudil, Pauschek (80. Piliev) Kladrubsk (80. Kolk), Kopnek, ofk (55. Grendel) ermk (61. Meszros), Smetana (78. Szarka), Halenr (70. Milinkovi)

Divkov: 50

Povedali po zpase:
Vladimr Weiss (trner Slovana): "Bol to vborn zpas s kvalitnm sperom. Ke hrte proti Anelkovi, ale aj alm dobrm hrom, je to motivcia sama o sebe. Klub zo anghaja m obrovsk finann monosti, ale my sme dnes ukzali svoju silu a tvr. Som rd, e sme dali gly po akcich, ktor cvime na trningu a e sa presadili nai mlad odchovanci, ktor sa tlaia do zostavy. Vytvrali sme si prleitosti z krdelnch priestorov, o je nam zmerom. Na to, e sme v plnej prprave a n sper vystriedal 20 hrov, a teda mal ma viac sl, sme obstli vborne. Dnes som mal pozitvny pocit z futbalu i z dobre vykonanej roboty.

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.