Dvanásťgólová nádielka juniorky

Juniori Slovana Bratislava zdolali Svätý Jur dvojciferným výsledkom.

Juniori Slovana Bratislava vyhrali v 6. kole III. ligy Bratislava nad Svätým Jurom vysoko 12:1. Belasí v tabuľke poskočili na štvrté miesto, zatiaľ získali dvanásť bodov.

V základnej zostave bol opäť aj František Kubík, ktorý pre zranenie dlhšie nehral a v juniorke získava hernú prax. Belasí sa proti Svätému Juru snažili napraviť zaváhanie zo zápasu s Pezinkom a podarilo sa im to vskutku bravúrne. Už po dvadsiatich troch minútach bolo 4:0 – v úvode sa dvakrát presadil Hrnčár, na ktorého nadviazali Zemko s Tereščenkom. Hostia následne znížili zásluhou kuriózneho gólu Patrika Volfa, ktorý v minulosti hral za Slovan. Tesne pred prestávkou sa však znovu pripomenuli belasí a Hrnčár s Mašulovičom upravili na 6:1. Hrnčár v prvom polčase v rozmedzí 31 minút dokonal hetrik.

V druhom polčase pokračovala výrazná herná prevaha Slovana. Tá bola umocnená aj ďalšími presnými zásahmi. Petráš v 57. minúte zvýšil na 7:1. V 74. minúte dal Hrnčár na 8:1, Mašulovič zakrátko zvýšil už na 9:1. Magická desiatka padla v 82. minúte, pričinil sa o to skvele hrajúci Hrnčár. Devätnásťročný krídelník v 83. minúte zvýšil na 11:1 a pripísal si svoj šiesty presný zásah v stretnutí. Striedajúci Brodziansky ešte v závere uzavrel na konečných 12:1.

Belasí najbližšie pocestujú do Rovinky, kde sa predstavia v nedeľu 10. septembra o 16.30 h.
 

ŠK Slovan Bratislava juniori – ŠK Svätý Jur 12:1 (6:1)

Góly: 7., 12., 38., 74., 82., 83. Hrnčár, 40., 79. Mašulovič, 22. Zemko, 23. Tereščenko, 57. Petráš, 90. Brodziansky – 30. Volf

Žlté karty: 61. Kurčík – 51. Gróf

Rozhodovali: Parilák – Polakovič, Matejová

Návšteva: 50 divákov

Slovan juniori: Valach – Kurčík, Antálek, Ondruš (64. Kočík), Nedorost (68. Kozlovský) - Hrnčár, Zemko, Mašulovič, Kubík (68. Herman) – Tereščenko, Petráš (64. Brodziansky)

Svätý Jur: Obetko – Achberger, Baranovič, Mikušovič (62. Belekanič), Chalupka, Wurst, Volf, Baigazy, Popara, Briška, Gróf

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com
Slovan TV
Aktuálne novinky
Pozrite si zostrih stretnutia na Slovan TV.
Belasí v sobotu o 20:30 vyzvú Ružomberok.
Klub má k dispozícii ešte 581 vstupeniek.

Neprehliadnite

Pozrite si zostrih stretnutia na Slovan TV.
Tigran Barseghjan bol opäť gólovým hrdinom belasých.
Vstupenky sa predávajú vo forme vouchera.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Nike

Hlavný partnerMain partner

Grafobal
Millioneo

Zlatí partneriGold partners

Intergroup
Grafobal Group
© 2024 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.