Úvod Správy Do útoku prichádza mládežnícky reprezentant Filip Oršula

Do útoku prichádza mládežnícky reprezentant Filip Oršula

Belasé farby bude od januára 2015 obliekať aj Filip Oršula.

ŠK Slovan Bratislava získal výraznú posilu do útoku. Zo Spartaka Myjava totiž prichádza Filip Oršula.

Filip Oršula je na Slovensku nepochybne známa tvár. Dvadsaťjedenročný zakončovateľ prichádza do Slovana zo Spartaka Myjava, kde prestúpil na jar 2014, aby reštartoval svoju kariéru po početných zahraničných skusoch.

„Som veľmi rád, že som podpísal zmluvu s takým klubom akým je práve Slovan. Chcem mužstvu pomôcť hrať o najvyššie priečky. Spravím všetko preto, aby sa mi výkonnostne a strelecky darilo a bol platným členom mužstva,“ povedal nový hráč Slovana krátko po podpise zmluvy.

Po mládežníckom raste na Slovensku ho následne osud zavial v roku 2008 na britské ostrovy. Dva roky strávil v Manchestri City, odkiaľ prestúpil do holandského FC Twente. Do Myjavy prestúpil z nemeckého treťoligového MSV Duisburg s cieľom presadiť sa, čo sa mu naozaj podarilo. Istý čas strávil aj v anglickom Wigane. Na konte má i štarty za reprezentáciu do 19 a 21 rokov.

„S Filipom sme podpísali dva a pol ročnú zmluvu s možnosťou uplatnenia ročnej opcie. Je to nádejný mladý futbalista, ktorý okúsil profesionálny futbal v zahraničí. V Slovane sme presvedčení, že oživí mužstvo práve v ofenzívnej činnosti,“ potvrdil angažovanie novej posily generálny riaditeľ Dušan Tittel.

Nakupuj pohodlne na shop.skslovan.com

Neprehliadnite

Lukáš Pauschek je novým rekordérom našej ligy.
Cesar Blackman o svojom prvom majstrovskom titule.

Klubové trofeje

Generálny partnerGeneral partner

Hlavný partnerMain partner

Zlatí partneriGold partners

© 2023 ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. | Všetky práva vyhradené.All rights reserved.